Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Η συνταγή της Ημέρας: Κέικ με λιναρόσπορο και κράνμπερι

Υλικά συνταγής

600γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

2½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

½ φλιτζ. μαργαρίνη

1½ φλιτζ. ζάχαρη

2 κ.γ. κανέλα

½ κ.γ μοσχοκάρυδο

1 πρέζα γαρίφαλο

1½ κ.γ. σόδα

2 βανίλιες

½ φλιτζ. κράνμπερι αποξηραμένα

1 φλιτζ. καρυδόψιχα

4 κ.σ. λιναρόσπορος κοπανισμένος

1 πορτοκάλι (το ξύσμα του)

1 φλιτζ. πορτοκάλι (φρέσκος χυμός)

½ φλιτζ. μπράντι

Εκτέλεση συνταγής

1.Σε κάδο του μίξερ βάζουμε το ελαιόλαδο, τη μαργαρίνη, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, την σόδα (την οποία διαλύουμε μέσα στο χυμό πορτοκαλιού και με προσοχή πάνω από τον κάδο του μίξερ γιατί θα αφρίσει), την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το γαρύφαλλο. Χτυπάμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.

Tags
Back to top button