Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

"Βόμβα" από Μόσχα: Η Ουκρανία έχασε το δικαίωμα να έχει τα σημερινά εδάφη της! - Η Ρωσία επεκτείνεται!

Οι ουκρανικές αρχές έχασαν την ευκαιρία τους για ένα κυρίαρχο κράτος, δήλωσε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Καλούμε τη διοίκηση Ζελένσκι να σκεφτεί για την τύχη της χώρας, του λαού, τη ζωή του πληθυσμού, να βγάλει συμπεράσματα και να λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις.

Έχουν ήδη χάσει την ευκαιρία για την Ουκρανία να υπάρξει εντός των δικών της συνόρων – μια κυρίαρχη, ανεξάρτητη Ουκρανία. Η ευκαιρία αυτή τους δόθηκε για άλλη μια φορά το 2014 και το 2015», επεσήμανε η Ζαχάροβα.

Όπως υποστήριξε η Ζαχάροβα, εδώ και επτά χρόνια, πρώτα η ομάδα του (πρώην προέδρου της Ουκρανίας) Ποροσένκο και στη συνέχεια η ομάδα του Ζελένσκι πείστηκαν να χρησιμοποιήσουν αυτή την ευκαιρία για να κάνουν το κράτος να ευημερήσει.

«Χρησιμοποιήθηκαν όλα τα διεθνή, πολυμερή και διμερή κανάλια για να εξηγηθεί ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή για το ουκρανικό κράτος από το να λάβει τα κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με το σχέδιο δράσης των συμφωνιών του Μινσκ, διαφορετικά η χώρα θα καταρρεύσει – αυτό που βλέπουμε τώρα, αυτό που συμβαίνει μπροστά σε ολόκληρο τον κόσμο», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

“Ένωση τμημάτων της Ουκρανίας με την Ρωσία”

Μάλιστα στο ίδιο μήκος κύματος το ρωσικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο έκανε λόγο για ένωση τμημάτων της Ουκρανίας με την Ρωσία.

Σύμφωνα με τον Andrei Klimov, αναπληρωτή πρόεδρο της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, η Ουκρανία μπορεί να ακολουθήσει το μονοπάτι της Κριμαίας, της Αμπχαζίας ή της Λευκορωσίας.

Ο Klimov πιστεύει ότι ορισμένες περιοχές της Ουκρανίας μπορούν να ακολουθήσουν τον δρόμο της Κριμαίας – να διεξαγάγουν δημοψήφισμα και να γίνουν μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

“Ή να οικοδομήσουμε σχέσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία ακολουθώντας το παράδειγμα της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας, που είναι ανεξάρτητα κράτη, αλλά έχουν ανοιχτά σύνορα για τους Ρώσους και το ρούβλι ως νομισματική μονάδα.

Είναι επίσης πιθανό η Ουκρανία, καθώς και οι δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ, να ενταχθούν στο ενωσιακό κράτος της Ρωσίας και της Λευκορωσίας” κατέληξε ο ίδιος.

Μάλιστα οι Ρώσοι δημοσιεύουν και χάρτη με την ΝΑ Ουκρανία στα ρωσικά χρώματα. Είναι η κεντρική φωτογραφία του άρθρου.

Tags
Back to top button