Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Εξυπνο γκάτζετ σας δείχνει αν το κρέας είναι φρέσκο!

Είστε από αυτούς που ξέρουν να ξεχωρίζουν το φρέσκο κρέας; Μπράβο σας! Δεν έχουμε όλοι όμως το ίδιο χάρισμα, γι αυτό έχει δημιουργηθεί ένα γκατζετάκι, που σώζει από τις λάθος επιλογές.

Ο λόγος για τον ανιχνευτή φρέσκου κρέατος Sensor FreshQ, που μπορεί να εντοπίσει πόσα βακτήρια έχουν αναπτυχθεί στο κρέας και ειδικά στο κόκκινο κρέας. Συγκεκριμένα, η συσκευή σκανάρει ή “μυρίζει” αντί για εμάς το ωμό κρέας και ειδοποιεί πόσο φρέσκο είναι με τρία φωτάκια διαφορετικού χρώματος -πράσινο, κίτρινο και κόκκινο- που ανάβουν στην επιφάνεια της.

Εάν ανάψει το πράσινο φωτάκι σημαίνει ότι το κρέας είναι φρέσκο και μπορεί να μαγειρευτεί και να φαγωθεί άφοβα. Το κίτρινο φωτάκι μας προειδοποιεί ότι έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται βακτήρια στην επιφάνεια του και θα πρέπει να μαγειρευτεί μέσα στις επόμενες ώρες. Όπως καταλαβαίνετε, εάν ανάψει κόκκινο φωτάκι το κρέας πια είναι για πέταμα!

Tags
Back to top button