Τρομερό σκάνδαλο και «άμεση» προειδοποίηση που αφορά σαφέστατα και την Ελλάδα δημοσιεύει ο ξένος τύπος, αναφέροντας ότι μετά από τεράστια έρευνα…… τα κέρδη των τροφίμων χαλαλ για τους απανταχού Μουσουλμάνους πιστούς το οποίο διακινείται και στην Ευρώπη , καταλήγει στις τσέπες των τζιχαντιστών και της Σ,Αραβίας.
Είναι σαφώς γνωστό ότι οι Ουχαμπιστές που απαρτίζουν τις βασιλικές οικογένειες, και οι κορυφαίοι επιχειρηματίες της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ, το Κουβέιτ, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και του Μπαχρέιν χρηματοδοτούν άμεσα τους τζιχαντιστές στη Συρία, το Ιράκ και χώρες σε όλο τον κόσμο.
Πολλοί καταναλωτές σε όλο τον κόσμο δεν γνωρίζουν ότι τα ποσοστά των αγορών του κρέατος και γενικά των προϊόντων «χαλάλ» (πιστοποιημένα από το ισλάμ) τελικά καταλήγουν στα χέρια των οργανώσεων αυτών όπως του ISIS, αναφέρει η τεραστίων διαστάσεων παγκόσμια έρευνα η οποία συγκλονίζει αφυπνίζοντας από τον λήθαργο εκατομμύρια ανθρώπους.
Το Halal αναφέρεται ως προϊόντα διατροφής που μπορεί να καταναλωθούν αποκλειστικά από μουσουλμάνους. Οτιδήποτε άλλο εκτός από halal είναι «haram» και απαγορεύεται για τους μουσουλμάνους και την θρησκεία τους.
Το Haram περιλαμβάνει το χοιρινό κρέας, αίμα, ή κρέας από εγκεκριμένα ζώα, τα οποία έχουν στραγγαλιστεί ή έχουν σφαχτεί με μεγάλα μαχαίρια.
Τρόφιμα και ποτά καταβάλλουν τέλη πιστοποίησης για να πιστοποιηθούν τα προϊόντα τους ως χαλάλ. Σύμφωνα με αρχηγό κόμματος στην Αυστραλία, ορισμένες εταιρείες που διακινούν halal προϊόντα χρησιμοποιούν τα κέρδη από τα «τέλη πιστοποίησης» για τη χρηματοδότηση τρομοκρατικών επιθέσεων σε όλο τον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στην πολιτεία του Queensland , ο Hanson δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ο οργανισμός ASIO [Australian Security Intelligence organization] λαμβάνει αυτά τα χρήματα μέσω ενός «οργανισμού» για να χρηματοδοτήσει την ισλαμική τρομοκρατία στην Συρία ».
Ακόμη και αν ένα μικρό ποσοστό των ιμάμηδων που πιστοποιούν τα προϊόντα ως halal να δίνουν τα κέρδη τους στις τρομοκρατικές οργανώσεις, δυνητικά αυτό αντιπροσωπεύει ένα τεραστίων διαστάσεων χρηματικό ποσό.
Μελέτες στην Μαλαισία έχουν αποτιμήσει ότι η παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων halal κυμαίνεται μεταξύ 600 δις. δολαρίων και 2.1 τρις δολαρίων .
Οι πιστοποιήσεις halal συνήθως καταβάλλονται από εταιρείες τροφίμων στην σε ετήσιους ρυθμούς. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που πληρώνουν τα εν λόγω τέλη προς τους άκρως αμφιλεγόμενους «Ιμάμηδες» , το ποσό αυτό ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.
Πολλοί από αυτούς έχουν γίνει αρκετά πλούσιοι από όλο αυτό σύστημα σύστημα πιστοποίησης. Επισημαίνεται ότι η πιστοποίηση Halal είναι αρκετά μυστικοπαθής σχετικά με το ποιος λαμβάνει δωρεές, με πολλούς να παραδέχονται ότι τα χρήματα πηγαίνουν σε ισλαμικά σχολεία (μεντρεσέδες) και τζαμιά. Ωστόσο, πολλά από αυτά τα ισλαμικά θρησκευτικά σχολεία και τζαμιά συνδέονται με τις οργανώσεις Γουαχάμπι.
Μερικοί μουσουλμάνοι έχουν αποφανθεί ότι η διαδικασία πιστοποίησης halal δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απάτη που γίνεται για τα χρήματα , με την πιο γελοίο πτυχή να αποτελεί η πιστοποίηση halal ακόμη και για τροφές σκυλιών.
Άλλοι Μουσουλμάνοι παραδέχονται ότι το σύστημα πιστοποίησης έχει γίνει τόσο οικονομικά διεφθαρμένο όπως ακριβώς το σύστημα πιστοποίησης των εβραϊκών προϊόντων kosher.
Η πρακτική αυτή έχει φτάσει στο σημείο να τοποθετούν halal «σφραγίδες» για τρόφιμα λαμβάνοντας τεράστια ποσά για αυτό, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις, έμμεσα στηρίζουν διάφορες ομάδες τζιχαντιστών με μεγάλα ποσά μετρητών.
Η World League (MWL), που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας και εδρεύει στη Μέκκα, πιστοποιεί ως halal όλα τα προϊόντα τροφίμων που εξάγονται στη Σαουδική Αραβία.
Η MWL απαιτεί να διενεργείται πιστοποίηση halal από ιμάμηδες τους οποίους εγκρίνει η ίδια από την χώρα προέλευση των προϊόντων, πράγμα που σημαίνει ότι οι εταιρείες που εξάγουν στην Σαουδική Αραβία πληρώνουν στα ταμεία των ιμάμηδων τα οποία χρηματοδοτούν στην συνέχεια τους Wahhabists σε Συρία και Ιράκ.
Ένα μεγάλο μέρος των εσόδων halal πιστοποίησης προέρχονται από τις αλυσίδες ξένων fast-food που έχουν πιεστεί να πληρώνουν τα τέλη για την πώληση halal προϊόντων.
Το 2010, γαλλική αλυσίδα fast food, άρχισε να εξυπηρετεί με προϊόντα halal τα 22 εστιατόρια της στη Γαλλία. Η απόφαση είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση μεγάλης οργής από τους πολίτες σε όλη τη Γαλλία.
Τα μέλη της γαλλικής αριστεράς και δεξιάς επέκριναν την κίνηση υποστηρίζοντας ότι τα προϊόντα χαλάλ σε τέτοιου είδους εστιατόρια θα γίνουν γρήγορα και ασφαλή στέκια για τις μουσουλμανικές συμμορίες, συμπεριλαμβανομένων των τζιχαντιστών.
Λίγοι όμως συνειδητοποιούν ότι καταβάλλονται τεράστια τέλη πιστοποίησης για την πώληση halal τροφίμων από ευρωπαϊκές εταιρείες . Το 2015, η αμερικανική αλυσίδα Burger King αγόρασε την γαλλική Quick, και ανακοίνωσε ότι όχι μόνο συνεχίζει την πολιτική halal πολιτική αλλά εξαλείφει όλα τα είδη χοιρινού και μπέικον προϊόντων.
Πρόκειται για ένα ασύμμετρο πόλεμο στο οποίο εισήλθε και η πατρίδα μας με την εισβολή τόσων χιλιάδων ανθρώπων .