Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΙΣΤΟΡΙΑ

Μεσαίωνας: Τα Σκοτεινά Χρόνια της Δύσης (βίντεο)

Αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, ρίχνει φως στη λιγότερο κατανοητή και πιο διαπλαστική περίοδο της Ευρωπαϊκής ιστορίας.

Μεταξύ της πτώσης της Ρώμης και την αυγή της Αναγέννησης, η Ευρώπη βυθίστηκε σε μια σκοτεινή περίοδο συνεχούς πολέμου, θρυμματισμένων κυριαρχιών, επιδρομές από ειδωλολάτρες, λυσσαλέες σταυροφορίες και καταστροφικό λοιμό.

Τι προέκυψε από αυτήν την χαοτική περίοδο;

Η Αναγέννηση και αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα.

Ξαναζήστε με εντυπωσιακές λεπτομέρειες τα κρίσιμα σημεία καμπής του Μεσαίωνα, συμπεριλαμβανομένης της πτώσης της Ρώμης από τους Βησιγότθους, τη φρίκη της βουβωνικής πανώλης, την άνοδο του Καρλομάγνου και την έναρξη της Πρώτης Σταυροφορίας.

Tags
Back to top button