Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΙΣΤΟΡΙΑ

Αναδρομή: Πώς οι νεοναζί του Κιέβου πήραν την εξουσία το 2014 (βίντεο)

Επειδή η Δύση σκοπίμως παραπληροφορεί και παίζει με το συλλογικό ασυνείδητο το οποίο φροντίζει να το ενεργοποιεί ή να το απενεργοποιεί με φράσεις κλειδιά καλό είναι να θυμηθούμε την εξέγερση των νεοναζί του Κιέβου το 2014 που ανέτρεψε τον τότε εκλεγμένο και νόμιμο πρόεδρο της χώρας τον Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Στα βίντεο εύκολα κάποιος θα δει τους νεοναζί του Δεξιού Τομέα κυριολεκτικά να τρέπουν σε φυγή τις τότε πανίσχυρες αστυνομικές δυνάμεις των Berkut (τους οποίους διέλυσε το νέο καθεστώς και τους αντικατέστησε με την περιβόητη ναζιστική Εθνική Φρουρά).

Tags
Back to top button