Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο- «Το πιάτο είναι για τα σκουπίδια» είπε ο σεφ (βίντεο)

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης ήταν οι δύο παίκτες του MasterChef που πάλεψαν στη δοκιμασία αποχώρησης του διαγωνισμού.

Σαν σωστοί μονομάχοι αγωνίστηκαν και μαγείρεψαν, αντιγράφοντας πιστά ένα μοναδικό πιάτο φτιαγμένο αποκλειστικά για εκείνους από τον καταξιωμένο σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο.

Το πιάτο που τους έφερε ο σεφ είχε τον τίτλο “Κλαμπ σάντουιτς σαρδέλας”. «Υπάρχουν τρία μέρη στο πιάτο. Είναι ένα τραγανό φύλλο τυνησιακό που ονομάζεται “μπρικ”, ένας καπνιστός ταραμάς, μαρμελάδα ντομάτας και σαρδέλα μαρινάτη, όπως την κάνουν οι Έλληνες. Λίγο πούδρα από αποξηραμένη ελιά θα βοηθήσει στις οξύτητες και στην αλμύρα του πιάτου», είπε ο Αθηναγόρας Κωστάκος.

Το πιάτο που ετοίμασε και παρουσίασε ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης δεν ήταν καθόλου καλό, με τον σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο να δηλώνει: «Αυτό το πιάτο δεν περνάει το πάσο και καταλήγει στα σκουπίδια».

Tags
Back to top button