Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ηλεία: Γέμισαν κάμπιες – Πού οφείλεται το φαινόμενο - «Δεν βγαίνουμε απ’ το σπίτι»

Ο μεγάλος αριθμός από κάμπιες απειλεί και τη ζωική, αλλά και τη φυτική παραγωγή στον δήμου Ζαχάρως στην Ηλεία, φέρνοντας σε απόγνωση τους παραγωγούς.

Ρέθυμνο: Σε κατάσταση πολιορκίας για μήνες...... από κάμπιες – Δείτε την κατάσταση (βίντεο)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά τα ζώα, αφού μπορεί να αρρωστήσουν, ενώ μπορεί να προκληθούν προβλήματα και στις ζωοτροφές. «Αυτή τη στιγμή τα γίδια δεν έχουν τι να φάνε. Περιμένουμε να έρθουν οι αρμόδιοι στην περιοχή για να κάνουν αυτοψία και να δουν από κοντά την κατάσταση», λένε κάτοικοι στο patrisnews.com.

H εφημερίδα «Πατρίς» μίλησε με το Δασαρχείο Ολυμπίας, από όπου τονίστηκε ότι «το φαινόμενο είναι μεν σε έξαρση, αλλά είναι παροδικό, θα κάνει τον κύκλο του και θα ολοκληρωθεί σύντομα, οπότε δεν θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη ανησυχία».

Κάθε πέντε με δέκα χρόνια, περίπου τέτοια περίοδο, υπάρχει έξαρση της κάμπιας, λόγω κλιματολογικών συνθηκών.

 

Tags
Back to top button