
Υλικά συνταγής
1 πακέτο φύλλα κρούστας για πίτες
1 ματσάκι σέσκουλα
1 ματσάκι ρόκα
1 ματσάκι βλίτα
1 φλιτζ. τυρί φέτα τριμμένο
1 αυγό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
½ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος
½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
80-100γρ. βούτυρο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Ξεκινάμε με την γέμιση.
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι (φρέσκο και ξερό) για μερικά λεπτά. Προσθέτουμε τα βλίτα, τη ρόκα και τα σέσκουλα πλυμένα και καθαρισμένα.
Σοτάρουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους. Προσθέτουμε τα μυρωδικά, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι. Αφήνουμε για μερικά λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φέτα. Όταν λίγο κρυώσει η γέμιση, προσθέτουμε και το αυγό χτυπημένο και ανακατεύουμε.