Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Η συνταγή της ημέρας: Χορτόπιτα με φύλλο κρούστας

Υλικά συνταγής

1 πακέτο φύλλα κρούστας για πίτες

1 ματσάκι σέσκουλα

1 ματσάκι ρόκα

1 ματσάκι βλίτα

1 φλιτζ. τυρί φέτα τριμμένο

1 αυγό

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

½ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος

½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο

80-100γρ. βούτυρο

1 πρέζα μοσχοκάρυδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Ξεκινάμε με την γέμιση.

Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι (φρέσκο και ξερό) για μερικά λεπτά. Προσθέτουμε τα βλίτα, τη ρόκα και τα σέσκουλα πλυμένα και καθαρισμένα.

Σοτάρουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους. Προσθέτουμε τα μυρωδικά, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι. Αφήνουμε για μερικά λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φέτα. Όταν λίγο κρυώσει η γέμιση, προσθέτουμε και το αυγό χτυπημένο και ανακατεύουμε.

Tags
Back to top button