Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Η συνταγή της ημέρας: Σαλάτα του Καίσαρα

Υλικά συνταγής

για τη σαλάτα

½ μαρούλι, ανάλογα με τη ρίζα ή ½ σγουρή σαλάτα, ανάλογα με τη ρίζα

½ στήθος κοτόπουλο βρασμένο

κρουτόν έτοιμο ή εναλλακτικά 3 φέτες ψωμί του τοστ και 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο

1 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη

4 κ.σ. σως του Καίσαρα

αλάτι

για τη σως

2 κ.σ. κρέμα γάλακτος

1 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη

1 κ.σ. σιμπουλέτ ψιλοκομμένη

1 σκελίδα σκόρδο

Διαδικασία συνταγής

για τη σαλάτα

Αν δεν έχουμε κρουτόν έτοιμο, κόβουμε σε κυβάκια τις κόρες από τα ψωμάκια του τοστ. Ραντίζουμε με το λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε στους 180 °C μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Το κρουτόν μας είναι έτοιμο.

Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας και βράζουμε το κοτόπουλο.

1 κ.γ. μουστάρδα

2 ½ κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. ξύδι

αλάτι

πιπέρι

Tags
Back to top button