Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Η συνταγή της ημέρας: Ρόκα με συκομαΐδα και καρύδια

Υλικά συνταγής

150γρ. ρόκα baby ή 2 ματσάκια ρόκα

50γρ. συκομαΐδα

6 κ.σ. καρύδια χοντροκομμένα

1 φλιτζ. τριμμένα κίτρινα τυριά

για τη βινεγκρέτ

1½ κ.σ. μουστάρδα με μέλι ή 1 κ.σ. μουστάρδα και 1 κ.γ. μέλι

2 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο

2 κ.σ. χυμός λεμονιού

8 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Πλένουμε την ρόκα και την αφήνουμε να στεγνώσει ελαφρά. Κόβουμε τη συκομαΐδα σε λεπτές φέτες και κάθε φέτα στα τέσσερα. Προσθέτουμε στη ρόκα τη συκομαΐδα, τα καρύδια, τα τριμμένα τυριά και περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ. Σερβίρουμε αμέσως.

Tags
Back to top button