Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Η συνταγή της ημέρας: Νόστιμη πουτίγκα της Πάτρας

Υλικά συνταγής

για τη ζύμη

1 φλιτζ. καρύδια

1 φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη

1 φλιτζ. ζάχαρη

5 αυγά

1 φακελάκι μπέϊκιν πάουντερ

1 βανίλια

1 κ.γ. κανέλα

για το σιρόπι

1½ φλιτζ. ζάχαρη

2 φλιτζ. νερό

για την κρέμα

1 λίτρο γάλα

6½ κ.σ. κάστερ πάουντερ

8 κ.σ. ζάχαρη

λίγα καρύδια

Διαδικασία συνταγής

Ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βάζουμε την ζάχαρη με το νερό και μια φλούδα λεμονιού προαιρετικά, να βράσουν περίπου για 5 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει το σιρόπι.

Tags
Back to top button