
Υλικά συνταγής
υλικά για το κοτόπουλο
2 στήθη κοτόπουλο κομμένα στη μέση ή σε μπουκιές
4 κ.σ. ελαιόλαδο ή 3 κ.σ. βούτυρο
150ml κρασί λευκό
αλάτι
πιπέρι
υλικά για τη σάλτσα
250γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε φετούλες
1 μικρό κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
6 κ.σ. πελτές ντομάτας
4 κ.σ. ελαιόλαδο
⅔ φλιτζ. ζωμός (κότας, λαχανικών, κλπ) ή νερό
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Σένα βαθύ τηγάνι ή μία κατσαρόλα, σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια για 10 περίπου λεπτά, μέχρι να αρχίσουν να δένουν τα υγρά των λαχανικών.
Προσθέτουμε το ζωμό (ή το νερό), τον πελτέ ντομάτας, αλάτι και πιπέρι.
Διαβάστε την