Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Η συνταγή της Ημέρας: Τονοσαλάτα με μαρούλι και κρουτόν

1-2 ρίζες μαρούλι (ανάλογα το μέγεθος)

1 βαζάκι (300γρ.-350γρ.) φιλέτο τόνο ερυθρό (Αλοννήσου κατά προτίμηση)

1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2 ντομάτες

3 κ.σ. κρουτόν. Συνοδεύει τέλεια σαλάτες και σούπες.]

1 αγγουράκι κομμένο σε φέτες

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 λεμόνι (ο χυμός του)

αλάτι

πιπέρι φρεσκοτριμμένo

1. Στραγγίζουμε τον τόνο. Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι σε κομμάτια με το χέρι.

2. Ανακατεύουμε σε σαλατιέρα το μαρούλι με τον τόνο και τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρουμε.

Tags
Back to top button