Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Η συνταγή της Ημέρας: Μελιτζανόπιτα

Υλικά συνταγής

1 πακέτο φύλλα χωριάτικα εμπορίου

5-6 μελιτζάνες

4 πιπεριές Φλωρίνης

200γρ. φέτα

5 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη

Λίγο ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

ζάχαρη

Διαδικασία συνταγής

1. Κόβουμε σε λεπτές φέτες τις μελιτζάνες και κατά μήκος σε 2-3 φέτες κάθε πιπεριά. Ανακατεύουμε μισό φλιτζάνι περίπου ελαιόλαδο με αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη και περιχύνουμε τα λαχανικά. Τα ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στο γκρίλ μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Κατά την διάρκεια του ψησίματος γυρνάμε μια φορά τα λαχανικά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Tags
Back to top button