Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

Η Ιαπωνία θέλει να στείλει κάποιον στη Σελήνη πριν από το 2030

Η Ιαπωνία χθες Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, παρουσίασε μια νέα έκδοση του προγράμματος εξερεύνησης του διαστήματος, λέγοντας πως στοχεύει να στείλει κάποιον στη Σελήνη πριν από το 2030.

«Το διάστημα δεν είναι μόνο ένα σύνορο που δίνει στους ανθρώπους ελπίδες και όνειρα, αλλά είναι επίσης μια ουσιαστική βάση για την οικονομική μας κοινωνία από την άποψη της οικονομικής μας ασφάλειας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Fumio Kishida.

Σύμφωνα με το νέο προσχέδιο ημερολογίου, η Ιαπωνία θέλει να στείλει τον πρώτο μη Αμερικανό στη Σελήνη στο πλαίσιο του προγράμματος Artemis, μιας πρωτοβουλίας υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Το Τόκιο σχεδιάζει επίσης να εκτοξεύσει έναν ανιχνευτή εξερεύνησης του Άρη το 2024 και να αναπτύξει τρόπους παραγωγής ηλιακής ηλεκτρικής ενέργειας στο διάστημα.

Η Κίνα, επίσης, στοχεύει να γίνει μια μεγάλη διαστημική δύναμη έως το 2030 και σχεδιάζει να στείλει αστροναύτες στο φεγγάρι, προαναγγέλλοντας έναν διαστημικό αγώνα στην Ασία.

Τον Μάιο, η Κίνα έγινε η δεύτερη χώρα μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες που προσγειώνει ρομπότ στον Άρη.

Tags
Back to top button