Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Γιατί ο πιλότος μιας πτήσης δεν τρώει ποτέ το ίδιο φαγητό με τον συγκυβερνήτη και τους υπόλοιπους επιβάτες;

Το αεροπλάνο αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα μέσα μεταφοράς και ποιος μπορεί να αρνηθεί την ευκολία που έχει επιφέρει στον άνθρωπο, καθώς μπορεί να ταξιδέψει από άκρη σε άκρη της γης, μέσα σε μόλις λίγες ώρες. 

Ειδικά τώρα που οι τιμές των εισιτηρίων έχουν πέσει, ακόμα περισσότερος κόσμος μετακινείται με αυτό.

Πάρα πολλά άρθρα έχουν γραφτεί για το τι μπορεί να συμβεί στον οργανισμό μας όταν ταξιδεύουμε με το αεροπλάνο. Το φαγητό έχει διαφορετική γεύση, αν πιούμε αλκοοόλ μεθάμε πιο εύκολα, είμαστε ευάλωτοι στις ιώσεις, το δέρμα μας γίνεται πιο ξηρό και πολλά άλλα. 

Οι αεροπορικές εταιρείες προτιμούν να σερβίρουν γνωστό και βολικό φαγητό, όπως είναι το κοτόπουλο και τα ζυμαρικά. Γνωρίζουν όμως πολύ καλά ότι το πλήρωμα πτήσης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχει το ίδιο γεύμα με αυτό των επιβατών.

Μάλιστα, ο πιλότος δεν τρώει ποτέ το ίδιο φαγητό με τον συγκυβερνήτη.

Και φυσικά υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό.

Οι πιλότοι καταναλώνουν το δικό τους φαγητό που ετοιμάζεται ειδικά για εκείνους, προκειμένου να περιορίσουν την περίπτωση τροφικής δηλητηρίασης.

Την ίδια ώρα ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης τρώνε συνήθως διαφορετικά γεύματα για να μην νοσήσουν και οι δύο υπό τον φόβο των τροφικών δηλητηριάσεων.

Ολα αυτά γίνονται για τη προφύλαξή τους ώστε να μπορούν να είναι σε θέση να πιλοτάρουν το αεροπλάνο με ασφάλεια.

Tags
Back to top button