Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΙΣΤΟΡΙΑ

Βίντεο: Μοναδικές εικόνες από την Κρήτη του 1935, σε ένα ντοκιμαντέρ από τα πρώτα που γυρίστηκαν!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά ένα μοναδικό ντοκουμέντο για την Κρήτη του 1935! Πρόκειται για ένα γαλλικό ντοκιμαντέρ που γύρισαν οι René Zuber (1902-1979) και Roger Leenhardt(1903-1985), με απίστευτες εικόνες του νησιού και των ανθρώπων του. Οι πρωτοπόροι Γάλλοι κινηματογραφιστές είχαν ιδρύσει το 1934 μια κινηματογραφική εταιρεία, στο πλαίσιο της οποίας γύρισαν το ντοκιμαντέρ για το νησί, το πρώτο για τους ίδιους και την εταιρεία του.

 

Έχει διάρκεια 26 λεπτών και στο τέλος του υπάρχουν εικόνες από το λιμάνι και την πόλη του Ηρακλείου, όπου κάπου διακρίνεται και ο μικρός Κούλες, ο οποίος κατεδαφίστηκε το 1936, ενώ θα δούμε ακόμα Κρητικούς σε διάφορες δραστηριότητες καθώς και εικόνες από τη Σπίναλόγκα και την κοινότητα των λεπρών.
Απολαύστε το!

 

from on .

ΠΗΓΗ: Candianews

Tags
Back to top button