Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

«Ζαλίζουν» οι τιμές στο εστιατόριο του Salt Bae στο Λονδίνο - Τον γύρο του διαδικτύου κάνει απόδειξη 1.812 λιρών

Από άκρη σε άκρη ο Salt Bae έχει καταφέρει να κάνει θραύση και έξω από όλα τα εστιατόρια που έχει ανοίξει δημιουργούνται τεράστιες ουρές από κόσμο.

Αν και το Nusr-Et Steakhouse στο Park Tower Hotel έχει γίνει πόλος έλξης για το κοινό λόγω της υψηλής αισθητικής διακόσμησης και του πρωτότυπου μενού, που προσφέρει, έχει προκαλέσει και πολλές αρνητικές αντιδράσεις λόγω των υψηλών τιμών των πιάτων... και όχι μόνο.

Η απόδειξη ενός πελάτη του εστιατορίου αξίας 1.812 λιρών έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και ο λόγος δεν είναι τα πιάτα, που επέλεξε, αλλά οι τιμές, οι οποίες ακόμα και στα αναψυκτικά, είναι στα ύψη.

«44 λίρες για 4 Red Bull;», αναρωτιούνται οι χρήστες στο διαδίκτυο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τιμοκατάλογος του εστιατορίου έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις, καθώς το κοινό υποστηρίζει ότι πάντα πρέπει να υπάρχει μία λεπτή γραμμή, που να ξεχωρίζει την ποιότητα από την απληστία, ενώ επίσης πολλοί κάνουν λόγο για έναν «υπερτιμημένο» σεφ, ο οποίος κέρδισε δόξα μέσα από ένα απλό κόλπο που χρησιμοποιεί για να αλατίσει το φαγητό.

Οι χρήστες του Twitter όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άφησαν ασχολίαστο το στιγμιότυπο με την απόδειξη και φρόντισαν όχι μόνο να καταθέσουν την άποψή τους, αλλά να «δικάσουν» τον Salt Bae. Από το «άγρυπνο μάτι» τους δεν ξέφυγε φυσικά, και η διάσημη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, η μπριζόλα ενός κιλού καλυμμένη με φύλλα χρυσού, της οποίας η τιμή ανέρχεται στις 700 λίρες, αναφέροντας πως ακόμα και η πτήση προς Λονδίνο είναι πιο οικονομική από το συγκεκριμένο πιάτο.

Βέβαια, ο διάσημος Τούρκος σεφ έχει αποδείξει πολλές φορές τόσο ότι δεν επηρεάζεται από την κακή κριτική όσο και το ότι «η κουζίνα του αξίζει τα λεφτά της».

Tags
Back to top button