Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Τζούλια Αλεξανδράτου: Επέστρεψε και άνοιξε σελίδα στο OnlyFans (βίντεο)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε, καθώς άνοιξε σελίδα στο OnlyFans, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram. 

Πρόκειται για γνωστή πλατφόρμα, στην οποία μπορείς έναντι συνδρομής να παρακολουθήσεις βίντεο και φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου - άλλοτε super model - είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τη βιομηχανία του πορνό, πριν εγκαταλείψει την Ελλάδα για να εγκατασταθεί στη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως φαίνεται, είναι πλέον έτοιμη για το μεγάλο comeback, που είναι βέβαιο πως θα συζητηθεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags
Back to top button