Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Τζέιμι Όλιβερ: Το υλικό με το οποίο «απογειώνει» το κοτόπουλο!

Ο Τζέιμι Όλιβερ χρησιμοποιεί ένα μυστικό υλικό, με το οποίο κάνει το κοτόπουλο πιο τρυφερό και ζουμερό.

Ένα από τα must πιάτα είναι το κοτόπουλο. Και ποιος δεν το λατρεύει;

Είναι σχετικά απλό φαγητό αλλά έχει κι αυτό τα μυστικά του. 

Κάθε σεφ πρέπει να ξέρει πώς θα φτιάξει το τέλειο κοτόπουλο: Γευστικό, τρυφερό, λαχταριστό.

Ο κορυφαίος σεφ Τζέιμι Όλιβερ ξέρει πολύ καλά πώς να το κάνει αυτό. Μάλιστα, χρησιμοποιεί ένα υλικό - έκπληξη για να δώσει στο κοτόπουλο αυτό το χρυσό χρώμα, που το κάνει ζουμερό και απολαυστικό!

Μπορεί να μας φανεί περίεργο αλλά αυτό που κάνει είναι να αλείφει το κοτόπουλο με γάλα.

Κι όμως βγάζει νόημα γιατί το γάλα ταιριάζει στο κοτόπουλο.

Το ασβέστιο στο γάλα ενεργοποιεί ένα φυσικό ένζυμο στο κοτόπουλο που το βοηθά να γίνει πιο τρυφερό. Ακόμη αντιμετωπίζει την οξύτητα και την θερμότητα.

Επιπλέον, το γάλα δημιουργεί μια κρεμώδη σως που κάνει το ψητό κοτόπουλο ακόμα πιο ζουμερό! Άλλωστε, πολλές σως έχουν σαν βάση το γάλα. 

Αφού ψήσεις το κοτόπουλο, άλειψέ το με ένα μείγμα με γάλα και ψήστο κι άλλο ώστε να κάνει κρούστα. 

Tags
Back to top button