Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

Twitter: Η φάρσα που κλειδώνει λογαριασμούς – Πώς θα την αποφύγετε

Μια κακεντρεχής φάρσα, έχει αναστατώσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το Twitter και τους χρήστες του, με την ίδια την εταιρεία, να εκδίδει σχετική ανακοίνωση για την προστασία των λογαριασμών.

Η φάρσα που ξεκίνησε ως… κόλπο για να αλλάζει το χρώμα του χρονολογίου στους λογαριασμούς, διαμοιράστηκε με ταχύτατους ρυθμούς ανάμεσα στα μέλη της διαδικτυακής κοινότητας. Ως προϋπόθεση για να αλλάξει κανείς τα χρώματα στη σελίδα του, ήταν να αλλάξει την ημερομηνία γέννησής του, στο προφίλ, βάζοντας ως χρονολογία το 2007. Με την μικρή αυτή αλλαγή, το Twitter αυτομάτως αντιλαμβανόταν ότι ο χρήστης είναι κάτω των 13 ετών, συνεπώς ο λογαριασμός κλειδωνόταν. Οι όροι του δημοφιλούς Μέσου, προβλέπουν ως όριο ηλικίας τα 13 έτη, και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν στο νέο κόλπο και… έχασαν τους λογαριασμούς τους.


Η επίσημη ανακοίνωση του Twitter η οποία για αδιευκρίνιστους λόγους διαγράφηκε μετά από κάποιες ώρες, ανέφερε «Παρατηρήσαμε ότι μια σειρά χρηστών αλλάζει την ημερομηνία γέννησης, για να ξεκλειδώσει νέες υπηρεσίες. Παρακαλούμε μην το κάνετε αυτό, καθώς θα κλειδώσετε τους λογαριασμούς σας, θεωρούμενοι ως άτομα κάτω των 13 ετών».

Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιοι από εσάς «έπεσαν» στην παγίδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες υποστήριξης του Twitter και να ελπίζετε για το καλύτερο!

Tags
Back to top button