Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Το θαύμα του καθαγιασμένου άρτου στην Ιταλία, το 1936…

Ήταν 29 Ιουλίου του 1936, όταν το Πρακτορείο Στέφανι αποκάλυπτε ένα σημαντικό θρησκευτικό γεγονός, που έλαβε χώρα σε μια πολίχνη της Επισκοπής Ριέτι στην Ιταλία.Ενώ ο ιερέας τελούσε, κατά την ώρα της λειτουργίας, τη θεία μυσταγωγία της κλάσεως του καθαγιασμένου άρτου, ανέβλυσε μέσα από αυτόν αίμα με το οποίο ραντίστηκε το Άγιον Ποτήριον και τα υπόλοιπα ιερά σκεύη που βρίσκονταν πάνω στην Αγία Τράπεζα.Ο ιερέας, στη θέα του αναβλύζοντος αίματος μέσα από τον άρτο, λιποθύμησε από συγκίνηση, ενώ το εκκλησίασμά του, έκθαμβο μπροστά σε τούτο το θαύμα, άρχισε να δέεται μεγαλοφώνως.Η Αγία Τράπεζα, όπου οι κηλίδες του αίματος ήταν ορατές σε όλους, περιστοιχίστηκε από κληρικούς, οι οποίοι επαγρυπνούσαν, ώστε να μην αγγίξει κανείς το Άγιο Αίμα.Ο Επίσκοπος του Ριέτι, ο οποίος είχε ειδοποιηθεί τηλεγραφικώς για το συμβάν, μετέβη επί τόπου και μετά από σύντομη έρευνα, αναχώρησε εκ νέου, για να υποβάλει την έκθεσή του στην Αγία Έδρα.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, στις 30/07/1936… 
Tags
Back to top button