Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Γυναίκα

Τελικά τι ώρα πρέπει να πηγαίνει για ύπνο ένα παιδί ανάλογα με την ηλικία του; (φώτο)

Αδιαμφισβήτητα, μια κοινή ερώτηση όλων των γονέων είναι τι ώρα πρέπει να πηγαίνουν τα παιδιά για ύπνο.

​Και όλοι, γονείς ή μη έχουν άποψη πάνω στο αντικείμενο. Τώρα, αυτός ο δάσκαλος της πρώτης τάξης στο Δημοτικό σχολείο Wilson Stacey Karlsen έρχεται να δώσει την απάντηση. Ωστόσο, άλλοι γονείς συμφωνούν και άλλοι έχουν ενστάσεις.

Ο πίνακας είναι αρκετά εύκολος. Οι γονείς πρέπει να ψάξουν την ηλικία των παιδιών τους και αναλόγως την ώρα που πρέπει να ξυπνήσουν, μπορούν να βρουν και την ιδανική ώρα που πρέπει να πάνε για ύπνο.

«Οι μαθητές δεν μπορούν να συγκεντρωθούν, νυστάζουν και δεν έχουν όρεξη για μάθημα όταν δεν κοιμούνται αρκετά. Όταν έφτιαξα τον πίνακα, ήταν για τους μαθητές του σχολείου μας και τους γονείς τους. Ήταν αρκετά σοκαριστικό που έγινε viral και τοπικό κανάλι ζήτησε να μου πάρει συνέντευξη», δήλωσε ο κ. Κάρλσεν που έφτιαξε τον πίνακα.

Τί είχαν να πουν οι γονείς όμως για τον πίνακα; Συμφώνησαν;

«Συμφωνώ απόλυτα. Τα παιδιά μου έχουν συγκεκριμένες ώρες που πάνε για ύπνο με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να είναι έτοιμοι να πάνε σχολείο», γράφει ένας χρήστης στο Facebook.

«Τα παιδιά χρειάζονται συγκεκριμένες ώρες ύπνου και πειθαρχία. Δεν πρέπει να κοιμούνται όταν θέλουν», σύμφωνα μια άλλη γονέας.

Άλλοι όμως διαφώνησαν με τον πίνακα λέγοντας πως πολλές φορές οι ώρες εργασίας δεν καθιστούν εφικτό ένα τέτοιο πρόγραμμα.

«Να μια ιδέα. Μην δίνετε στο παιδί μου ασκήσεις που θέλουν 4 ώρες διάβασμα και μετά θα μπορούν να πηγαίνουν για ύπνο στην ώρα τους» λέει ένας γονιός ενώ μια μητέρα υποστηρίζει πως με τις ώρες που δουλεύει το να ακολουθήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα σημαίνει πως δεν θα βλέπει το παιδί της καθόλου τα απογεύματα.

Tags
Back to top button