Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

«Τα πήρε» Γάλλος chef με το MasterChef και το γλυκό αντιγραφής: «Είναι ανέντιμο» (βίντεο)

«Αντιγραφή πιάτου. Πάμε να υποδεχθούμε τον σημερινό καλεσμένο, δημιουργό του πιάτου που θα κληθείτε να αντιγράψετε», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο χθεσινό MasterChef και ο Φίλιππος Παπασπύρος μπήκε στο πλατό και παρουσίασε το γλυκό του. Ήταν όμως δικής του έμπνευσης και δημιουργίας ή μήπως ο δημιουργός ήταν άλλος;

Μια φίλη του Νίκου Παρτσώλη στο Πρωινό, εντόπισε πως είχε δει στο Instagram του διάσημου pastry chef Adrien Bozzolo, το ίδιο γλυκό. Ο δημοσιογράφος έκανε mention τον διάσημο ζαχαροπλάστη σε φωτογραφία από το ελληνικό MasterChef και ο Adrien Bozzolo που είναι ο άνθρωπος που έκανε τις τάρτες να στέκονται όρθιες, μπορούμε να πούμε ότι σοκαρίστηκε με το πιάτο… αντιγραφής.

«Βρίσκω ανέντιμο από την πλευρά από την πλευρά αυτού του chef να οικειοποιείται τη δουλειά ενός άλλου! Κυρίως στην τηλεόραση! Σας ευχαριστώ που μου το στείλατε», απάντησε ο Adrien.

 

Tags
Back to top button