Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Τα ακριβότερα πατατάκια κοστίζουν 10 ευρώ το ένα (φωτό)

Μια ζυθοποιία σκέφτηκε να δημιουργήσει υψηλής γαστρονομίας -και τιμής- πατατάκια που θα μπορούν να συνοδεύσουν επάξια την μπύρα της!

Η σουηδική εταιρεία St Erik σκέφτηκε ότι δεν υπάρχουν στην αγορά σνακ που ταιριάζουν με τη γεύση των μπυρών που παρασκευάζει οπότε έπρεπε να δημιουργήσουν ένα.

Ο διευθυντής της μάρκας Marcus Friari είπε χαρακτηριστικά: “Μια μπύρα πρώτης κατηγορίας αξίζει μια πρώτης τάξεως σνακ, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσουμε τα πιο νόστιμα και απολαυστικά πατατάκια.

Το πολυτελές μαύρο κουτί περιέχει μόλις πέντε πατατάκια, που το καθένα γίνεται με το χέρι από έναν σεφ, χρησιμοποιώντας πέντε ειδικά συστατικά:

Matsutake μανιτάρια από τα πευκοδάση της βόρειας Σουηδίας, τρούφα από φύκια από τα νερά γύρω από τα νησιά Φερόε, άνηθο διαλεγμένο στο χέρι από την χερσόνησο Bjäre, κρεμμύδια που καλλιεργούνται στα προάστια της μικρής σουηδικής πόλης Leksand και πατάτες από το λόφο Ammarnäs, μια απότομη, πετρώδη πλαγιά, οι οποίες φυτεύονται και συλλέγονται με το χέρι.

Τα συστατικά είναι σπάνια και για το λόγο αυτό το συλλεκτικό κουτί κοστίζει περί τα 51 ευρώ, δηλαδή κάθε πατατάκι αποτιμάται στα 10 περίπου ευρώ!

Tags
Back to top button