Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Στην Ολλανδία το πιο ακριβό μπέργκερ στον κόσμο - Πόσο κοστίζει (βίντεο)

Πριν από λίγο καιρό ο Robbert Jan de Veen, ιδιοκτήτης του ολλανδικού εστιατορίου De Daltons δημιούργησε ένα ιδιαίτερο μπέργκερ με μία απλησίαστη τιμή.

Ο λόγος για το “Golden Boy”, το οποίο μόλις στέφθηκε το πιο ακριβό μπέργκερ στον κόσμο από την Guinness World Records, καθώς η αξία του ανέρχεται σε 5.000 ευρώ! Το μπέργκερ σερβίρεται στην μικρή πόλη Voorthuizen που απέχει περίπου σαράντα λεπτά από το Άμστερνταμ, και είναι κατασκευασμένο από πολυτελή και σπάνια υλικά.

Λέγεται ότι έχει ένα έντονο γευστικό προφίλ δεδομένου ότι στα στα υλικά του συμπεριλαμβάνεται γιαπωνέζικο A5 Wagyu brisket, βασιλικό καβούρι μαγειρεμένο σε λευκό κρασί, δαχτυλίδια κρεμμυδιού μαγειρεμένα με Dom Pérignon, ζαμπόν Paleta Iberico Bellota- ψηφίστηκε το καλύτερο ζαμπόν στον κόσμο, λευκή τρούφα, χαβιάρι Beluga, καπνιστή μαγιονέζα με αυγά πάπιας και σαφράν, σάλτσα μπάρμπεκιου από καφέ Luwak και Macallan Single Malt Whisky, και ψωμί από φύλλα χρυσού.

Tags
Back to top button