Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

Συναγερμός στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό: Υπάρχει διαρροή - Μετακινήθηκαν στο ρωσικό τμήμα οι αστροναύτες

Οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού μετακινήθηκαν στο ρωσικό τμήματα του σταθμού, καθώς υπάρχει διαρροή. 

Το πλήρωμα του Σταθμού αποτελείται από τους Ρώσους κοσμοναύτες Ανατόλι Ιβανίσιν και Ιβάν Βάγκνερ, καθώς και τον Αμερικανό Κρίστοφερ Κάσιντι.

Όπως ανακοίνωσε η Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία, Roscosmos: «Το κλείσιμο των καταπακτών στο αμερικανικό τμήμα και το κλείσιμο της καταπακτής μεταξύ των αμερικανικών και ρωσικών τμημάτων του Σταθμού έχουν πραγματοποιηθεί».

Στην ανακοίνωση συμπληρώνεται πως, το πλήρωμα θα παραμείνει στο ρωσικό τμήμα μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

Οι ειδικοί της Roscosmos και του Κέντρου Ελέγχου Αποστολής θα παρακολουθούν την πίεση στις κλειστές μονάδες, ώστε να προσδιορίσουν το πιθανό σημείο όπου γίνεται η ατμοσφαιρική διαρροή.

«Τη Δευτέρα το πρωί, 24 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τα αποτελέσματα της εργασίας, βάσει της οποίας θα καθοριστεί ένα περαιτέρω σχέδιο δράσης» τονίζεται στην ανακοίνωση της Roscosmos.

Tags
Back to top button