Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Σας αρέσει η ομελέτα; - Το εύκολο μυστικό για να την κάνετε τέλεια (βίντεο)

Η ομελέτα αποτελεί ένα εύκολο και γρήγορο φαγητό που άπαντες έχουμε δημιουργήσει στο σπίτι μας, όμως όλοι θα θέλαμε μία αφράτη εκδοχή της.

Ανακαλύψαμε λοιπόν ένα απίστευτο κόλπο που αξίζει να δοκιμάσετε.

Έχουμε ξαναγράψει για τους τρόπους που μπορεί να ψηθεί τέλεια ένα αβγό ή την τεχνική για να φτιάξουμε την τέλεια ομελέτα αφού τα αβγά είναι από τα αγαπημένα μας υλικά. Ο τρόπος που είδαμε στο YouTube του ChefSteps ομολογουμένως μάς εντυπωσίασε και δεν τον είχαμε δοκιμάσει. Μην φανταστείτε κάτι πολύπλοκο -η ομελέτα εξάλλου είναι απλό φαγητό- αυτό που συμβουλεύει η ομάδα δημιουργίας του video είναι να βράσετε τα χτυπημένα αβγά. Ναι, σωστά διαβάσατε, βράζοντας γράφουμε. Ξεχάστε λοιπόν τα τηγάνια και βάλτε στη φωτιά μια κατσαρόλα και βράστε νερό.

Το βραστό νερό μεταφέρει τόσο γρήγορα τη θερμότητα και τα αβγά «φουσκώνουν» και ψήνονται εξίσου γρήγορα και γίνονται πολύ αφράτα. Μόλις είναι έτοιμα, τα βγάζετε από την κατσαρόλα-ίσως μια τρυπητή κουτάλα να βοηθήσει καλύτερα-, τα αφήνετε λίγο να στραγγίξει το νερό ρίχνοντάς τα σε ένα σουρωτήρι, τα πατάτε με ένα πιρούνι και τα σερβίρετε πασπαλίζοντας με μπαχαρικά ή μυρωδικά της επιλογής σας.

Δείτε το βίντεο: 

Tags
Back to top button