Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Πώς θα δώσεις στα ψητά τα σημάδια της σχάρας;

Όλοι θέλουν να φτιάξουν ένα ψητό, το οποίο θα έχει πάνω τα σημάδια της σχάρας. 

Αφήνοντας τη γεύση κατά μέρος, η εμφάνιση του κρέατος που βγαίνει από τη θράκα είναι κάτι που απασχολεί πολλούς ψήστες.

Ειδικά όταν πάνε να συγκρίνουν τα δικά τους ψητά με αυτά που προέρχονται από τις σχάρες των επαγγελματιών σε καλά εστιατόρια.

Μόνο που αυτά τα επιθυμητά γκουρμέ σημάδια της σχάρας δεν είναι πάντα προϊόν μαεστρίας του ψήστη, αλλά αποτέλεσμα ενός μικρού τεχνάσματος.

Αν προσθέσετε λοιπόν λίγο μέλι στη μαρινάδα ή τη σος όταν ψήνετε, η ζάχαρη του μελιού θα καραμελώσει, κάνοντας εντονότερα τα σημάδια της σχάρας. Το ίδιο τρικ πετυχαίνουμε ακόμα και με ψητά που ψήνονται στη σχάρα του φούρνου.

 

 

 

 

Tags
Back to top button