Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Περίσσεψαν μελομακάρονα και κουραμπιέδες; - Τρεις ιδέες για να τα χρησιμοποιήσεις αντί να τα πετάξεις

Οι  γιορτές τελείωσαν αλλά τα φαγητά όχι. Ιδιαίτερα τα γλυκά... Δες τι μπορείς να κάνεις ώστε να τα «εκμεταλλευτείς» με τον πιο εύκολο και νόστιμο τρόπο.

Πόσα μελομακάρονα μπορεί να φάει κανείς; Πόσους κουραμπιέδες; Φτάνει πια... Κι όμως.. Υπάρχει τρόπος να τα ευχαριστηθείς με άλλη μορφή.

1. Χρησιμοποίησέ τα ως βάση για τσίζκεικ αντί για τα κλασσικά μπισκότα. Η γεύση τους θα δώσει στην όλη συνταγή το "κάτι άλλο" που θα κάνει όσους το δοκιμάσουν να "ψάχνονται".

2. Επίσης αντί για μπισκότα σε κλασικό μωσαϊκό. Η υπόλοιπη συνταγή μπορεί να πάει όπως έχει αλλά το μείγμα των μελομακάρονων και των κουραμπιέδων θα απογειώσει το αποτέλεσμα.

3. Ως βασικό υλικό σε σοκολατάκια παντός είδους

Μιλάμε για σίγουρη επιτυχία...

Tags
Back to top button