Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

«Pearl»: Ένα εστιατόριο κάτω από το νερό! (φωτό, βίντεο)

Στις Βρυξέλλες δημιούργησαν ένα παράξενο εστιατόριο όπου τα ζευγάρια απολαμβάνουν το δείπνο τους σε ένα θάλαμο 5 μέτρα κάτω από το νερό!

Φουά γκρα, σαμπάνια και αστακός είναι μερικές από τις προτάσεις του μενού του εστιατορίου «Pearl», το οποίο μπορεί να χρειάστηκε περισσότερο από έναν χρόνο για να ολοκληρωθεί, όμως, όπως δηλώνει ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης του John Beernaerts, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην εστίαση.

Το εστιατόριο είναι ουσιαστικά ένας θάλαμος χωρητικότητας 4 ατόμων, που έχει στηθεί στον πυθμένα της «Nemo33», όπως λέγεται η ειδική δεξαμενή, στην οποία εκπαιδεύονται δύτες, οι οποίοι μάλιστα αναλαμβάνουν χρέη σερβιτόρου.

Στο δείπνο, βέβαια, το «dress code» προτείνει αυστηρά μαγιό, ενώ οι δύτες εμφανίζονται ανά διαστήματα με αδιάβροχα βαλιτσάκια γεμάτα γκουρμέ λιχουδιές. Όσο για το αντίτιμο, η ιδιαίτερη εμπειρία κοστίζει 99 ευρώ ανά άτομο και μέχρι στιγμής ήδη 16 ζευγάρια τη δοκίμασαν δηλώνοντας ότι θα τη θυμούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους.

 

Πηγή:

Tags
Back to top button