Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Θρησκεία

Πάπας Φραγκίσκος: Μην αφαιρείτε την γλουτένη από τον αγιασμένο άρτο

Εντολή στους επισκόπους ώστε ο αγιασμένος άρτος που χρησιμοποιούν στην Θεία Λειτουργία να περιέχει υψηλή ποσότητα γλουτένης έδωσε το Βατικανό.

Ο Καρδινάλιος Ρόμπερτ Σάρα, με γράμμα του στους επισκόπους , μετέφερε τις εντολές του Πάπα Φραγκίσκου για την ποιότητα του άρτου και του κρασιού.

Ζήτησε να μην χρησιμοποιούνται συστατικά που θα αντικαθιστούν την γλουτένη, αν και μέχρι σήμερα επιτρέπονταν η χαμηλή ποσότητα αυτής στην όστια ενώ σημειώνεται στην επιστολή πως θα πρέπει να παρασκευάζεται από ανθρώπους διακεκριμένους για την ακεραιότητά τους.

Απαγόρευσε μάλιστα την προσθήκη φρούτων ή ζάχαρης ενώ συμπλήρωσε πως και το κρασί θα πρέπει να μην επιλέγεται τυχαία.

 

Tags
Back to top button