Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Θρησκεία

Επικοινωνία Β.Ζελένσκι - Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου: Το «ευχαριστώ» και οι προσευχές

Χθες το βράδυ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Ζελένσκι περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία μετά την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων και τον ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση του Οικουμενικού Πατριαρχείου προς τον δοκιμαζόμενο λαό του.

Μάλιστα, τον παρακάλεσε να εντείνει τις προσευχές του για τον αγώνα που διεξάγουν οι Ουκρανοί προκειμένου να προασπίσουν την ελευθερία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας τους.

Από την πλευρά του, ο Οικουμενικός Πατριάρχης διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας για την αλληλεγγύη του και συνεχείς προσευχές «υπέρ της καταπαύσεως του πυρός και του άμεσου τερματισμού των πολεμικών συγκρούσεων».

Επιπρόσθετα, τον συνεχάρη «διά το ακμαίον αγωνιστικόν φρόνημά του, την έμπνευσιν και στήριξιν τας οποίας δίδει με την γενναίαν στάσιν του εις τον λαόν του» και του ευχήθηκε την εξ ύψους δύναμη και αντοχή όπως σύντομα επικρατήσει η ειρήνη στην Ουκρανία, «ο λαός της οποίας, ως και άλλοι λαοί, έλαβε την Ορθόδοξον πίστιν εκ της Εκκλησίας Κωνσταντινουπόλεως».

Tags
Back to top button