Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Πάλι στα ρηχά η φάλαινα του Αλίμου - Ελάχιστες οι πιθανότητες για θετική έκβαση της περιπέτειας της

Η διευθύντρια του Ινστιτούτου Θαλασσίων Ερευνών ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, Αναστασία Μήλιου, μιλά για την υπόθεση του νεαρού κήτους που ξεβράστηκε, αρχικά, στον Άλιμο και στη συνέχεια στη Σαλαμίνα και εξηγεί γιατί ο μικρός ζιφιός βγήκε στα ρηχά.

Σχολιάζει δε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, με ελάχιστες πιθανότητες για θετική έκβαση. 

Η ίδια αναφέρει ότι ο ζιφιός πλησίασε στα ρηχά γιατί δεν χρειάζεται να βουτάει και γιατί δεν αισθανόταν καλά. 

Μιλά, επίσης, για τα τρία ζωνοδέλφινα που βρέθηκαν νεκρά στη Σάμο, αλλά και τα γραφειοκρατικά εμπόδια που αντιμετωπίζει το Ινστιτούτο στην προσπάθεια να δημιουργήσει το πρώτο νοσοκομείο θαλάσσιων θηλαστικών για τις περιπτώσεις αυτές, στην περιοχή των Λειψών.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει, ότι ενδεχομένως, το τραγούδι της εθελόντριας μπορεί να ενόχλησε το θηλαστικό, όπως είπε η διευθύντρια του Ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος», γιατί είναι συνηθισμένα στην ησυχία. 
 

Tags
Back to top button