Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουκρανοί και Ρώσοι ρίχνουν χειροβομβίδες ο ένας στον άλλο στο Μπαχμούτ (βίντεο)

Ουκρανοί στρατιώτες της 3ης ταξιαρχίας εφόδου του Κιέβου δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο με τις τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν για να εισβάλουν και να «καθαρίσουν» τα χαρακώματα που καταλαμβάνουν οι μισθοφόροι Βάγκνερ στην περιοχή Μπαχμούτ.

Στο βίντεο κλιπ εμφανίζεται επίσης μια σκληρή σκηνή στην οποία δύο Ουκρανοί στρατιώτες και ένας μισθοφόρος Βάγκνερ πετάνε χειροβομβίδες ο ένας στον άλλο από λίγα μέτρα μακριά. Το βίντεο δείχνει μια ομάδα δύο Ουκρανών να περπατούν κατά μήκος μιας τάφρου και να προσπαθούν να εξουδετερώσουν έναν Ρώσο μισθοφόρο Βάγκνερ σε ένα καταφύγιο.

Κάποια στιγμή ένας Ουκρανός στρατιώτης ρίχνει μια χειροβομβίδα μέσα στο καταφύγιο. Ο Ρώσος καταφέρνει να πιάσει τη χειροβομβίδα και την πετάει πίσω. Για σχεδόν δύο λεπτά, οι στρατιώτες ρίχνουν χειροβομβίδες ο ένας στον άλλο χωρίς επιτυχία.

 

Τελικά, ο μισθοφόρος Βάγκνερ σκοτώνεται από έναν Ουκρανό στρατιώτη που τον πυροβολεί από κοντά και μετά ο δεύτερος Ουκρανός ρίχνει μια χειροβομβίδα. Ολόκληρο το βίντεο το οποίο διαρκεί σχεδόν 11 λεπτά δείχνει σκληρές εικόνες από την επίθεση της Ουκρανίας στην τάφρο που κατέλαβαν οι μισθοφόροι της Βάγκνερ, μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω .

Tags
Back to top button