Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

«Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατέβαζε χάπια για να αντεπεξέλθει» (βίντεο)

Ο Γιάννης Λουκάκος ήταν ένας από τους τρεις κριτές των πρώτων κύκλων του MasterChef στο Mega. Ο ίδιος, σήμερα, αν του γινόταν πρόταση για να εμφανιστεί στο reality μαγειρικής του Star, δεν θα έλεγε όχι: «Θα πήγαινα ως guest στο MasterChef, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην πάω. Μια χαρά θα ήταν  και θα ξαναθυμηθώ και λίγο τα παλιά και νομίζω θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία».

Μέσα από την κουζίνα του Γιάννη Λουκάκου έκανε το πρώτο του μεγάλο επαγγελματικό βήμα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Τι λέει ο chef για τη συνεργασία τους; «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει έναν χαρακτήρα λίγο πιο ιδιαίτερο, είναι αρκετά αλέγρος και αυτό φαίνεται. Έχει κάνει τα πρώτα του βήματα κοντά σε μένα και στις δικές μου κουζίνες, οπότε έχω μια γνωριμία μαζί του πάρα πολλά χρόνια. Ήταν ένας μάγειρας στα πρώτα του βήματα, είχε δουλέψει σε κάποια εστιατόρια με όχι τόσο καλή ποιότητα. Ήταν το πρώτο βήμα που έκανε για κάτι καινούριο και ήταν ενθουσιασμένος, ταυτοχρόνως όμως, δεν είχε εκείνο τον καιρό και τα απαραίτητα εφόδια για να αντεπεξέλθει αμέσως στις απαιτήσεις όλου αυτού του πράγματος. Το έχω ξαναπεί και το λέει και ο ίδιος πολύ συχνά, πόσα χάπια κατέβαζε για να αντέξει το στομάχι του από τις υπερβολικές -φάνταζαν για εκείνον- απαιτήσεις που έθετα εγώ για τα στάνταρ της κουζίνας μας».

Tags
Back to top button