Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Ο Ιωαννίδης λύνει το μυστήριο: Να που πάνε οι τεράστιες ποσότητες που ετοιμάζονται στο Masterchef

Ανέκαθεν αποτελούσε απορία όλων που καταλήγουν οι τεράστιες ποσότητες κρέατος, ψαριών αλλά και έτοιμων πιάτων που βλέπουμε καθημερινά στο MasterChef.

Σε πολλά επεισόδια έχουμε δει τους επίδοξους νικητές του ριάλιτι να καλούνται να κόψουν δεκάδες ψάρια -ακόμα και σολομούς!- αλλά και κρέας, προκειμένου να απαλλαγούν από τη διαδικασία της αποχώρησης, με τα πιάτα που ετοιμάζονται συνολικά σε κάθε επεισόδιο να ξεπερνούν τα 15.

Τι γίνονται, όμως, όλα αυτά μετά το τέλος των γυρισμάτων; 

Την απάντηση δίνει ο Πάνος Ιωαννίδης σε συνέντευξή του στη Νενέλα Γεωργελέ και την AthensVoice.

Tags
Back to top button