
Ανέκαθεν αποτελούσε απορία όλων που καταλήγουν οι τεράστιες ποσότητες κρέατος, ψαριών αλλά και έτοιμων πιάτων που βλέπουμε καθημερινά στο MasterChef.
Σε πολλά επεισόδια έχουμε δει τους επίδοξους νικητές του ριάλιτι να καλούνται να κόψουν δεκάδες ψάρια -ακόμα και σολομούς!- αλλά και κρέας, προκειμένου να απαλλαγούν από τη διαδικασία της αποχώρησης, με τα πιάτα που ετοιμάζονται συνολικά σε κάθε επεισόδιο να ξεπερνούν τα 15.
Τι γίνονται, όμως, όλα αυτά μετά το τέλος των γυρισμάτων;
Την απάντηση δίνει ο Πάνος Ιωαννίδης σε συνέντευξή του στη Νενέλα Γεωργελέ και την AthensVoice.