Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο καταπληκτικό. Μερικοί αυτόχθονες λαοί το έχουν γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια. Γιατί νομίζετε ότι πολλοί από τους εύρωστους του παγκόσμιου δικτύου ζουν τόσο καιρό;
Πολλά ονόματα απο την παρακάτω λίστα είναι Ράν, (απόγονοι της ένωσης Νεφελίμ και ανθρώπων) που κυκλοφορεί, αν και εξασθενιμένο, DNA από τις επιμειξίες τους, και Εβρέ, (δηλαδή άνθρωποι που συνειδητά έχουν ενστερνιστεί τον Κρόνιο τρόπο σκέψης) και ενδεχομένως να
λαμβάνουν μεταγγίσεις η να απορροφούν απ ευθείας αίμα απο τις Σατανικές θυσίες σε βρέφη.
Η βασιλομήτωρ (102), η Βασίλισσα Ελισάβετ (88), Πρίγκιπας Φίλιππος (92), Δαβίδ Ροκφέλερ (98), ο Πατέρας Τζορτζ Μπους (89), ο Χένρι Κίσινγκερ (90).
Επειδή δεν έχουν την ίδια μεταχείριση με το γενικό πληθυσμό και είναι ανανεωμένοι από … την ζωτική ενέργεια των παιδιών.
Ας δούμε τί έδειξαν οι νέες μελέτες:
Το τρωκτικό συντριβάνι της νεότητας δεν μπορεί να γεμίσει με νερό, αλλά με αίμα. Τρείς νέες μελέτες ανακάλυψαν ότι το αίμα των νεαρών ποντικών φαίνεται να ανέτρεψε ορισμένες από τις επιπτώσεις της γήρανσης, όταν τέθηκε στο κυκλοφοριακό σύστημα των ηλικιωμένων ποντικών.
Μετά το συνδυασμό στην κυκλοφορία του αίματος σε δύο ποντίκια – ενα ηλικιωμένο, και ένα νεαρό – οι ερευνητές διαπίστωσαν σημαντικές βελτιώσεις στον μύ και τον εγκέφαλο του ηλικιωμένου ποντικού. Μετά από τέσσερις εβδομάδες, τα βλαστικά κύτταρα και στις δύο αυτές περιοχές είχαν μια ώθηση δραστηριότητας και ήταν ικανότερα να παράγουν νευρώνες και μυϊκό ιστό.
Αργότερα ανακάλυψαν ότι οι εγχύσεις μιας ειδικής πρωτεΐνης που βρίσκεται άφθονα στο νεανικό αίμα – ή ακόμα και μεταγγίσεις σε πλήρες νεανικό αίμα- έδωσαν τα ίδια πλεονεκτήματα που μοιράστηκαν από μια παροχή αίματος.
Τα ηλικιωμένα ποντίκια που είχαν εμβολιαστεί με την πρωτεΐνη ή που έλαβαν μετάγγιση αίματος πλοηγήθηκαν γρηγορότερα στους λαβύρινθους και έτρεχαν περισσότερο σε διαδρόμους.
Αλλά για τα νεαρά ποντίκια, που έλαβαν γέρικο αίμα είχαν μια οριστική οπισθοχώρηση. Το γέρικο αίμα φάνηκε να προκάλεσε πρόωρη γήρανση.
Δύο από τις μελέτες δημοσιεύθηκαν στο διαδύκτιο την Κυριακή από το περιοδικό Science, με συνεργασίες του Harvard Stem Cell Institute. Η Τρίτη, που δημοσιεύθηκε την Κυριακή στο περιοδικό Nature Medicine , προήλθε από μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο.