Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

Μήπως το κάνεις κι εσύ; - Το λάθος με τη φόρτιση του κινητού μας

Αδιαμφισβήτητα με το πέρασμα του χρόνου, το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού μας και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να βρεθούμε μακριά του μας τρελαίνει.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η επικοινωνία μέσα από τα social media ακόμα και η δουλειά μας εξαρτώνται πλήρως από αυτό.

Για αυτό ακριβώς θέλουμε να είναι πάντα φορτισμένο και πάντα δίπλα μας.

Το λάθος που έγινε συνήθεια

Η πιο σίγουρη λύση για να μην ξεμείνουμε -τουλάχιστον το πρωί- από μπαταρία είναι να αφήνουμε το κινητό μας να φορτίζει όλο το βράδυ. Λάθος άποψη.

Η φόρτιση του κινητού κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι ένα μεγάλο λάθος που στοιχίζει πολύ στη ζωή της μπαταρίας.

Αιτία είναι η υψηλή συχνότητα που διέρχεται μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος και αποδυναμώνει την μπαταρία.

Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καν να αφήνουμε το κινητό μας να φορτίζει μέχρι τέλους. Μια μπαταρία φορτισμένη σε ποσοστό από 50 έως 80% μπορεί να «ζήσει» περισσότερο.

Tags
Back to top button