Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Λε Γκρε: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας

Ως γνωστόν, ο 81χρονος παράγοντας βρέθηκε τους τελευταίους μήνες στο «στόχαστρο», κατηγορούμενος για ηθική και σεξουαλική παρενόχληση. Έτσι, μετά από 11 χρόνια ως επικεφαλής του γαλλικού ποδοσφαίρου, αποφάσισε να αποχωρήσει...

«Ο Λε Γκρε δεν έχει πλέον την απαραίτητη νομιμότητα να διοικεί και να εκπροσωπεί το γαλλικό ποδόσφαιρο, λαμβάνοντας ιδίως υπ' όψιν την ανάρμοστη συμπεριφορά του έναντι των γυναικών», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι επιθεωρητές που είχαν αναλάβει την υπόθεση.

Η παραίτηση του Λε Γκρε φαίνεται ότι… ανοίγει τον δρόμο στον νυν αντιπρόεδρο, Φιλίπ Ντιαλό, ο οποίος αναμένεται να τεθεί επικεφαλής του σώματος, μέχρι την Ομοσπονδιακή Συνέλευση, που θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Tags
Back to top button