Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μελάς: Ο ρόλος της Γαλλίας Γεω-οικονομικά στην Ανατολική Μεσόγειο (ηχητικό)

Ο καθηγητής χρηματοοικονομικών στο Πάντειο Κώστας Μελάς, ανέλυσε με όρους οικονομίας γιατί η Ελλάδα σε αυτή την φάση και με την διαρκή πίεση που δέχεται από την Τουρκία, δεν θα πρέπει να αφήσει ανεκμετάλλευτη, ούτε την συνεργασία ασφαλείας με την Γαλλία, ως μία ακόμη πρόταση αποτροπής και ενδυνάμωσης της δυνατότητας μας να μεγεθύνουμε την δική μας ισχύ, έναντι μίας Τουρκίας, που εξακολουθεί να έχει ζωτικά οικονομικά προβλήματα και που επιδιώκει μέσω της διείσδυσης στην Ανατολική Μεσόγειο , να αυξήσει τον ζωτικό της χώρο.


Ο Κώστας Μελάς ανέλυσε γιατί πίσω από το νέο κοινό νόμισμα των χωρών της Δυτικής Αφρικής που πάει να συσταθεί ως μια νέα ΟΝΕ , το ECO, μπορεί να μην βρίσκετε απλά η βούληση της Γαλλίας για αγορές δικής της επιρροής, αλλά η Κίνα. Ταυτόχρονα παρέθεσε όλα τα τελευταία νέα για την οικονομία και τ6ους ρυθμούς της στην Ε.Ε. αλλά και το γιατί η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας ιδίως με ανυπαρξία επενδύσεων, είναι για την ώρα στα αζήτητα.

Tags
Back to top button