Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Κίνα: Οι θησαυροί της Απαγορευμένης Πόλης (βίντεο)

Χιλιάδες πολιτιστικά κειμήλια μεταφέρθηκαν έξω από την αίθουσα της Πνευματικής Καλλιέργειας στην Απαγορευμένη Πόλη για την αποκατάσταση τους.

Η αίθουσα της Πνευματικής Καλλιέργειας είναι ένα από τα σημαντικότερα κτίρια στην εσωτερική αυλή του μνημείου της Κίνας, και σε αυτήν βρίσκονται χιλιάδες αντικείμενα, τα οποία μεταφέρονται κατά καιρούς, σε ειδικές αποθήκες, προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης.

Η μεταφορά τους, έγινε από ειδικούς του τμήματος συντήρησης, που επί χρόνια εργάζονται με βαθιά γνώση και πάθος για τη διαχείριση αυτής της μοναδικής πολιτιστικής κληρονομιάς της Κίνας.

Τα 1890 κομμάτια, θα συντηρηθούν επί τρεις μήνες και θα επανέλθουν στη θέση τους τον Οκτώβρη του 2016.

Tags
Back to top button