Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Κ.Γουργουλιάνης: Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τον αριθμό των κρουσμάτων αλλά με τις εισαγωγές»

Να μην ασχολούμαστε με τον αριθμό των μολύνσεων (κρουσμάτων) πρότεινε για τον κορωνοϊό ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Κ. Γουργουλιάνης.

Χαρακτήρισε ως «παραπλανητικό» το ότι πολλά κρούσματα εντοπίζονται σε παιδιά, τα οποία κάνουν περισσότερα τεστ.

«Αυτό που κοιτάμε είναι οι εισαγωγές, που μειώνονται και είναι σχεδόν όλοι ανεμβολίαστοι και άνω των 60. Το ίδιο ισχύει και για τους διασωληνωμένους, είναι μεγαλύτεροι και ανεμβολίαστοι», τόνισε.

Τέλος διαχώρισε τα συμπεράσματα που έχουμε βγάλει από τα εμβόλια, που είναι η βεβαιότητα ότι προστατεύουν από το θάνατο και η αβεβαιότητα για τη διάρκεια της ανοσίας.

Μανωλόπουλος: Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθεί η πανδημία

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθεί η πανδημία, ελπίζουμε προς το τέλος της», δήλωσε από την πλευρά του ο καθηγητής Φαρμακολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ευάγγελος Μανωλόπουλος.

Τόνισε κι εκείνος πως «το σημαντικό είναι οι θάνατοι και να κοιτάξουμε τι πρέπει να διορθώσουμε τώρα», αναφερόμενος στη Σύστημα Υγείας.

Ερωτηθείς, τέλος, για το νέο εμβόλιο της Novavax επεσήμανε πως είναι «ένα ακόμα καλό εμβόλιο».

Tags
Back to top button