Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Κάνετε τα δύσκολα, εύκολα: Ανοίξτε ένα βάζο μαρμελάδα με ένα… άγγιγμα

Πόσες φορές δεν έχουμε… ιδρώσει στην προσπάθειά μας να ανοίξουμε ένα βάζο που έχει σφραγίσει και δεν ανοίγει με τίποτα.

Στην πραγματικότητα όμως, δεν χρειάζεται κόπος, αλλά έξυπνο τρυκ θα σας λύσει τα χέρια.

Για να το ανοίξετε λοιπόν χωρίς προσπάθεια, χρειάζεστε ένα βαθύ μπολ, μια πετσέτα και ζεστό νερό. Ζεστό όχι καυτό γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσει το βαζάκι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το ζεστό νερό στο βαθύ μπολ και να βάλετε μέσα το βαζάκι με τη μαρμελάδα, με το καπάκι προς τα κάτω.

Υστερα από πέντε λεπτάκια βγάζετε το βάζο με τη μαρμελάδα από το μπολ και με τη βοήθεια της πετσέτας γυρνάτε το καπάκι και… φλοπ, άνοιξε!
 

Tags
Back to top button