Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Ηλίας Μαμαλάκης: Δείτε τι συνέβη και συγκίνησε τον αξιαγάπητο μάγειρα!

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έχει πολλά να θυμάται από την πορεία του στον χώρο της μαγειρικής και της τηλεόρασης. 

Περιστατικά ευχάριστα και δυσάρεστα που τα θυμάται ακόμα. 

Στα τόσα χρόνια στην τηλεόραση ποιο είναι το καλύτερο κομπλιμέντο που έχετε εισπράξει;

«Εκείνο που θα μου μείνει αξέχαστο είναι όταν έκανα το «Στην κουζίνα ολοταχώς» και ένα βράδυ πήγαμε σε ένα εστιατόριο στην Κηφισιά να φάμε. Μπαίνοντας, έβγαινε ένα ζευγάρι, με ένα κοριτσάκι 5-6 χρόνων. Με έκανε μια αγκαλιά που με συγκλόνισε! Ακόμη και τώρα που το θυμάμαι συγκινούμαι. Και φυσικά το ότι καθοδήγησα νέα παιδιά σε έναν δρόμο που δεν είχαν σκεφτεί. Με πήρε τηλέφωνο μια κυρία από τη Λάρισα και μου είπε: «Σας ευχαριστώ γιατί χάρη σε εσάς και στην εκπομπή σας ο γιος μου, που ήταν “αλήτης” και δεν ερχόταν σπίτι, μαζεύτηκε προκειμένου να σας παρακολουθεί και από την εκπομπή σας θέλησε να γίνει μάγειρας. Βρήκαμε σχολή και σπουδάζει!». Και μια κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, που ήθελε να γίνει ζαχαροπλάστης, βλέποντας τις εκπομπές μου μού τηλεφώνησε για να τη συμβουλεύσω»

Κινδυνεύσατε ποτέ μαγειρεύοντας;

«Θυμάμαι το 2014, όταν ανοίξαμε το μαγαζί στην Κηφισιά, στις 25 Μαρτίου... Το εθνικό φαγητό για εκείνη την ημέρα είναι μπακαλιάρος σκορδαλιά. Τηγανίζαμε, λοιπόν, σε τέσσερα τηγάνια απεριόριστη ποσότητα και, ενώ πήγα να τσεκάρω κάτι, βούτηξα τη μία παλάμη μου μέσα στο καυτό λάδι! Αντέδρασα σαν να μη συνέβη τίποτα. Μόνο κατά τις 4 το απόγευμα, που τελείωσε η δουλειά, άρχισα να πονάω. Του έβαλα έναν αφρό που ανακουφίζει, έσκασα και τις φουσκάλες κι όλα καλά» δήλωσε στην espresso.

 

Tags
Back to top button