Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Η συνταγή της ημέρας: Τάρτα με σέσκουλα και σεβρ

Υλικά συνταγής

1 φύλλο σφολιάτα (ολικής άλεσης κατά προτίμησης)

500γρ. σέσκουλα, μικρά φύλλα χωρίς κοτσάνια

1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες

1 πράσο ψιλοκομμένο

2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα

4-5 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. κύμινο

½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη ή 1 σκελίδα λιωμένη

2-3 κ.σ. σιμιγδάλι λεπτό

2 αυγά

200γρ. σεβρ

τριμμένη γραβιέρα για γαρνίρισμα

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το πράσο και τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν καστανό χρώμα.

Προσθέτουμε τα σέσκουλα και ένα φλιτζάνι ζεστό νερό για να μαλακώσουν. Ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν, για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε το κύμινο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ για να κρυώσει λίγο.

Tags
Back to top button