
Υλικά συνταγής
1 ποτήρι ζάχαρη
½ ποτήρι σπορέλαιο
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
1 ποτήρι καρύδια κοπανισμένα
1 φλιτζ. σταφίδες (αλευρωμένες)
1 κ.γ. κανέλα σκόνη
1 κ.γ. γαρύφαλλο σκόνη
Διαδικασία συνταγής
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 °C.
Χτυπάμε με μίξερ τη ζάχαρη μαζί με όλα τα υγρά υλικά, εκτός από το χυμό πορτοκάλι. Προσθέτουμε την φαρίνα σιγά σιγά και εναλλάξ με το χυμό πορτοκαλιού.