
Υλικά συνταγής
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1 κούπα αλεύρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
1 φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη
¼ φλιτζ. γάλα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Χωρίζουμε τις φέτες κρεμμυδιού σε δαχτυλίδια. Και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν, το αλάτι και το πιπέρι και τα βάζουμε σε πλατύ πιάτο. Χτυπάμε το αυγό με το γάλα.