
Υλικά συνταγής
για τη ζύμη
3-4 φλιτζ. αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά ξερή
1 φλιτζ. γάλα
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
για τον κιμά
400γρ. κιμάς ανάμεικτος
75γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
200γρ. ντομάτες κονκασέ
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι
⅓ κ.γ. μοσχοκάρυδο
⅓ κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
για την πίτσα
100γρ. φέτα τριμμένη
2 φλιτζ. γκούντα
Διαδικασία συνταγής
1. Ετοιμάζουμε το ζυμάρι μας: βάζουμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη. Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό γάλα και τα προσθέτουμε στο μπολ. Ρίχνουμε το αλάτι και σιγά-σιγά προσθέτουμε το αλεύρι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Η ζύμη μας στο τέλος θα πρέπει να είναι μαλακή και να μην κολλάει στο χέρι.
3 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. βασιλικός αποξηραμένος για το σερβίρισμα