Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Η συνταγή της Ημέρας: Πικάντικη πίτσα με κιμά

Υλικά συνταγής

για τη ζύμη

3-4 φλιτζ. αλεύρι

1 φακελάκι μαγιά ξερή

1 φλιτζ. γάλα

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. ζάχαρη

για τον κιμά

400γρ. κιμάς ανάμεικτος

75γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

200γρ. ντομάτες κονκασέ

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 μέτριο κρεμμύδι

⅓ κ.γ. μοσχοκάρυδο

⅓ κ.γ. κανέλα

1 κ.γ. ρίγανη

αλάτι

πιπέρι

για την πίτσα

100γρ. φέτα τριμμένη

2 φλιτζ. γκούντα

Διαδικασία συνταγής

1. Ετοιμάζουμε το ζυμάρι μας: βάζουμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη. Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό γάλα και τα προσθέτουμε στο μπολ. Ρίχνουμε το αλάτι και σιγά-σιγά προσθέτουμε το αλεύρι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Η ζύμη μας στο τέλος θα πρέπει να είναι μαλακή και να μην κολλάει στο χέρι.

3 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.γ. βασιλικός αποξηραμένος για το σερβίρισμα

Tags
Back to top button